God sommer!

Etter et krevende første halvår av 2018, er det gledelig å kunne meddele at nå går klubben inn i et særs spennende nytt semester etter sommerferien er over.

Men først må vi informere om at klubben ennå ikke har avholdt årsmøte. Dette fordi det har blitt avdekket uregelmessigheter i regnskapet for 2017, og styret har ønsket å komme til bunns i dette før regnskapet legges frem på årsmøtet. Vi har ansett det nødvendig å søke ekstern bistand i dette arbeidet, slik at vi kan være sikre på at de konklusjoner som blir presentert er korrekte. Straks regnskapet er avklart, vil det bli sendt ut innkalling til årsmøtet.

Selv om klubben har ferie fra treninger, har styret på ingen måte kun hatt late dager under solen i det som må være tidenes sommer. Som nevnt i tidligere mail, valgte vår tidligere master og hovedtrener å trekke seg fra sine verv. Styret har utpekt Dan R. Hagen som klubbens hovedtrener, og etter en grundig gjennomgang og vurdering av veien videre, er vi både spente og veldig glade for å kunne annonsere at Dahnjun Taekwondo klubb fra høsten 2018 innleder et faglig samarbeid med Sangrok!

Dette betyr kort fortalt, at klubben har inngått et samarbeide med Grandmaster Henrik Hunstad (Taekwondo 8. Dan Jidokwan og 7. Dan Kukkiwon, Hapkido 6. Dan og Haedongkumdo 2. Dan), som vil komme å ha treninger regelmessig hos oss, i tillegg til å avholde graderinger.

DAHNJUN DAHNJUN BLIR MED I SANGROK! Grandmaster Henrik Hunstad

Henrik er en svært respektert, dyktig og motiverende Grandmaster, som vi vet vil bringe både våre instruktører og elever til nye høyder med sin enorme kunnskap og iver for kampsport og spesielt Taekwondo. Henrik er også mannen som etablerte Sangrok i Norge. Dette samarbeidet vil også endelig gi klubben et godt grunnlag og muligheter for våre sortbelter til å utvikle seg videre og ikke minst få gradere.

Sangrok-familien, består i øyeblikket av 8 klubber i Norge som samarbeider godt, og det avholdes både vinter- og sommerleire, hvor vi i Dahnjun får anledning til å delta. På disse kan man kan prøve seg innen forskjellige kampsporter som Hapkido, Wushu, Taiji og Kickboxing-Sanda. På sommerleirene kommer også Grandmaster Chang Seong Dong (9. dan i Taekwondo & 8. dan i Hapkido) fra Korea, som grunnla Sangrok World Academy i Seoul i Korea i 1979. Sangrok har siden det blitt en internasjonal organisasjon med klubber rundt i hele verden, med Dahnjun Taekwondo klubb som siste tilskudd.

DAHNJUN DAHNJUN BLIR MED I SANGROK! Grandmaster Chang Seong Dong

I tillegg til at vi går inn i «Sangrok-familien», kommer vi fortsatt også til å ha et tett samarbeid videre med Joachim Wien, som de fleste i klubben kjenner godt fra tidligere poomsae-seminarer. Vi kommer også til å knytte til oss andre instruktører og mastere, både fra Sangrok, og andre Taekwondo-klubber. Vi ser også på muligheten for å invitere gjesteinstruktører fra andre kampsporter.

Det er derfor ikke uten grunn at vi gleder oss veldig til nytt semester, og vi håper så mange som mulig vil være med på denne spennende Taekwondo-reisen videre.