Dahnjun Taekwondo Klubb og Moss Taekwondo Klubb har fra høsten 2020 valgt å samle alle gode kampsportkrefter til én og samme klubb, og blir dermed en av Norges største Taekwondo klubber.

«Fra å konkurrere om de samme utøverne og avholde treninger bare noen kvartaler bortenfor hverandre, fant vi det både naturlig og smart å samle alle gode krefter for å kunne tilby utøverne en enda bedre klubb og ikke minst kunne trene i en av Norges fineste kampsporthaller» sier Dan R. Hagen, hovedinstruktør i Dahnjun Taekwondo Klubb.

Dan R. Hagen fortsetter som hovedinstruktør også i Moss Taekwondo Klubb, som blir navnet på den «nye» klubben, og har med seg et dyktig trenerteam i Rodolfo Pacheco, Dennis Magnes og Nora Jørgensen, alle fra Dahnjun Taekwondo Klubb.

Moss Taekwondo Klubb er Østfolds eldste Taekwondo Klubb, opprettet i 1987, og har  et navn som er godt kjent ikke bare i Mossedistriktet men i hele Norge, så det er helt naturlig at dette navnet beholdes.

Oppstart av høstsesongen 2020 vil være i uke 35 og nye og gamle utøvere av både Dahnjun Taekwondo Klubb og Moss Taekwondo Klubb ønskes velkommen til trening i nyoppussede lokaler i Rabekkgata 5.

For oppdaterte partier og treningstider, se Moss Taekwondo Klubb sin webside: www.facebook.com/mosstaekwondo/