DAHNJUN Svartbelteseminar - trening! Ondag 3. juni kl. 19:30 Kandidattrening onsdag 3. juni for svartbeltekandidatene blir en viktig dag! Vi får besøk av Grandmaster 7 dan Tom Jonny Johnsen som sammen med Master 4 dan Kim Johansen vil vurdere hvem av våre 15 svartbeltekandidater som kan bli klar til høstens svartebeltegradering, og hvem som har mulighet til å bli klar til neste svartbeltegradering mot slutten av året.

Hos Dahnjun markerer det sorte belte slutten på en lang reise hvor både kropp og sjel har fått utvikle seg i balansen innenfor rammen av metoder, etikk og moral utprøvd over mange århundrer.

En viktig milepæl når våre sortbeltekandidater med alder fra 8 år til 41 år knyter sitt sorte belte for første gang, er også å ta på seg det store ansvaret for å bære klubbens tradisjoner videre.

Det er derfor svært viktig i Dahnjun at alle steg på den lange reisen er mestret, slik at vi ikke sender noe gjennom den ildprøven en svartebeltagradering innebærer, uten å være fullt ut rustet og klar for oppgaven. Dette vil vi får svar på i løpet onsdagens svartebelteseminar/trening.