Et riktig godt nytt år til alle våre utøvere med familier!

Jeg håper inngangen til det nye året har vært god og at alle sammen er klare for å ta fatt på det nye året for å gjøre det ENDA bedre enn det forrige.

Klubbmessig synes jeg vi har lagt bak oss et veldig godt og spennende høstsemester bl.a. med treninger med master Malmberg og grandmaster Hunstad. Begge vil vi se mer til i det kommende året. Vi avholdt også en meget vellykket gradering som avslutning på semesteret, og er nå så heldige at vi har en stor mengde utøvere som skal opp til sort belte! Disse utøverne vil vi ha et ekstra fokus på nå fremover, blant annet sammen med grandmaster Hunstad og sortbelteklubben, for å gjøre de klare til beltet som for de fleste er det store målet.

Det har blitt gjort mye tankearbeid rundt parti-oppdelingen for det kommende semesteret og vi har nå kommet frem til hvordan partiene vil se ut fremover.

Vi vil, som tidligere, ha 4 partier. I stedet for et ungdomsparti basert på alder, har vi valgt å dele opp partiene etter både beltegrad og alder. Oppdelingen av partiene og treningstidene vil derfor se slik ut:

DAHNJUN VÅR 2019!

Det eneste partiet som får en noe forandret treningstid er Kidwondo, som basert på en idrettsfaglig vurdering heretter trener i 45 minutter. Jeg mener at fokuset og oppmerksomheten til våre yngste utøvere vil holde seg enda bedre gjennom treningen med en noe forkortet treningsøkt.

Ellers vil en del utøvere dette semesteret overflyttes til nytt parti. Det er sendt ut mail om dette til alle utøverne.

Jeg minner samtidig også om Sangrok Winter Camp den 11. – 13. januar, som har mange spennende workshops man kan delta på med svært dyktige instruktører innen bl.a. Hapkido, taktisk selvforsvar, Chi Gong, Kickboxing og masse annet. Her kan man bli med på det man har lyst til, og man får også muligheten til å se på oppvisning og dan-gradering på søndagen. Jeg håper vi blir en fin gjeng som kan møtes og trene sammen der. Campen avholdes i Sangrok sine lokaler i Lilleakerveien 31 i Oslo. Du kan melde deg på via denne linken…

Vi gleder oss til å starte opp igjen med treninger mandag 7. januar og håper å se dere alle i doboken i det kommende semesteret!


Mvh
Dan R. Hagen
Hovedinstruktør