Kjære Dahnjun´ere!

Da er sommerferien for de aller fleste over og verden går sakte men sikkert tilbake til normal gjenge igjen. Jeg håper dere alle sammen har hatt en herlig sommer og er klare for å ta fatt på et nytt spennende treningssemester med oppstart: uke 35!

Det blir ingen store forandringer på treningstidene eller partiene denne sesongen. Vi synes partiene med belteoppdelingen for Junior-partiene fungerte veldig godt forrige semester og opprettholder derfor denne oppdelingen. Etter at vi konverterte til Sangroks beltegrader sist gradering, blir skillet nå mellom Junior 1 og Junior 2 på 5. cup = grønt belte med blå stripe, dvs. at utøvere på Junior 1 som fikk grønt belte med blå stripe før sommeren, nå skal trene på Junior 2.

Merk: Junior 2-treningene på mandagene blir litt kortere og vil vare fra kl. 18:00 – 19:00!

Det er blitt sendt ut egen e-post angående bytte av partier.

DAHNJUN VELKOMMEN TIL NYTT SEMESTER!
Som i forrige semester blir det Rodolfo som er instruktør for Junior 1, samt holder treningene for senior-partiet på tirsdagene.

Dan R. vil instruere Kidwondo og Junior 2, samt avholde noen treninger for seniorene innimellom på torsdagene. Ellers fortsetter vi med våre populære Hapkido-treninger to ganger i måneden for seniorpartiet med Master Fredrik Hoel.

I tillegg vil seniorpartet få gjestebesøk av andre mastere i Sangrok, som bl.a. Master Mikkel V. Sendstad som vil fokusere på sparring, Grandmaster Henrik Hunstad og Master Jan-Rino Malmberg vil også dukke opp innimellom. Alt i alt tror jeg dette kommer til å bli et skikkelig bra treningssemester!

VIKTIG: Jeg minner om at alle våre sortbelte-kandidater delta i «Sortbelteklubben» for å kunne gradere til sort belte. Disse treningene starter opp allerede førstkommende søndag 25. august på Sangrok Lilleaker. Påmelding skjer via følgende link: https://www.deltager.no/participant/arrangement.aspx?id=278929. Her kan utøvere fra blått belte med rød stripe delta.

Jeg gleder meg til å se dere igjen i doboken!

Dan R. Hagen
Hovedinstruktør